-

-

Nem akarjuk látni? Biztos?

2013. június 09. - Mikey88

Nem értem, de már nem is túráztatom magamat, hogy mindig rinyálnak azért, hogy nincs magyar film nincs mit  bemutatni és nem is érdekel senkit.

Nem volt sok, de azokat érdemes lett volna hosszú távra, biztos én értek félre valamit, legalábbis remélem. Egyrészt adott volt egy magyar animáció sci-fi, (Cycle) ami elég ígéretesnek néz ki és a Mamuton kívül talán még két multiplex mozi volt hajlandó ezt a magyar filmet vetíteni, de a Gingerclown-t is a megjelenése napjától számítva jó ha másfél hétig vetítette a Mamut, a Lurdy és asszem az Allee, ennek így mi értelme hacsak esélyt sem adunk nekik, ráadásul még a művészmozik sem vették fel a műsorra. Most várhatunk a videós forgalmazásra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr685352480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása