-

-

ALIVE! :D

2017. január 19. - Mikey88

 
IGEN! 

 

Itt vagyok! Üdv azoknak, akik még esetleg erre tévednek azok közül, akik valaha még követték ezt a blogot, ami eddig sem volt nagy szám, na de most 1 év szünet után új erővel az új évre vonatkozóan energiával feltöltve, reményekkel és tervekkel telve vágok bele az új évbe. 

Természetesen a filmek is beleszámítanak. A magánéletről most inkább nem... majd 1x :D

Annyira elhanyagoltam ezt a helyet, hogy még csak az "Átlagemberek" film linkjét sem posztoltam csak a facebook-os oldalt, de ha még csak ezt hanyagoltam volna azonban még eme film dobogós helyezéséről, azaz a már tavalyi Göcsej, ami sorban a 12. volt elnyerte filmünk a Kisjátékfilm kategória 3. helyét, Yuppeeee!

Ezúttal igyekszem itt is minél aktívabb lenni, valamint gyakrabban fogok beszámolni mozgó vagy akár éppen állóképes tevékenységemről :)

Addig is minden jót kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr1912139305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása