-

-

Shyamalan will be back!?

2014. április 03. - Mikey88

Nem volt túl pozitív időszak az utóbbi 6-7 éve Shyamalan-nak, akire egy időben példaképemként tekintettem, Az Esemény még oké volt a sok amatőrködése ellenére is. A léghajlítót nehezen tudom feldolgozni, biztosan jobban tetszene, ha 6-7 éves kölyök volnék, de annyira nem, pedig imádom a fanasy és a gyerekfilm műfaját, de a Lány a Vízben volt ebből a szempontból a legjobb munkája. Ha Ő rendezte volna az Ördögöt és nem csak producer ismét némi dicsfényben tündökölne, de nem így csak egy múló érdekes film lett.

A Föld után, nem volt egy rossz film. A kritikák túlzottan lehúzták, de persze annyira jó sem volt én mégis elvoltam vele. 

Most felröppent a hír, hogy ismét egy kis-költségvetésű thrillert kezd forgatni a Hatodik Érzék mintájára. Nagyon bízom benne, hogy sikerül észhez térnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr695896801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása