-

-

JW

2013. szeptember 15. - Mikey88

A JP 3D után bizakodva vártam a további fejleményeket az új Jurassic Park háza tájáról és a héten jelent meg az új logó és cím a leendő filmhez, valamint egy pitch trailer (bemutató előzetes) 

JURASSIC WORLD  kis összeházasítása az eredeti címnek a THE LOST WORLD-el. Nem hangzik rosszul és még bemutató anyag is van annyira érdekes, hogy felkeltse a figyelmet:

Ez még nem a hivatalos előzetes, hiszen még nem lett leforgatva semmi a filmhez. Történetről nem hallhattunk semmit, a címből adódóan csak találgathatunk, hogy mintha kereszteznék a első két filmet. Ezzel kapcsolatban már a harmadik filmnél felmerültek ötletek csak az a kihalás alcímet viselte, miszerint a bolygónkon egyre több helyen bukkannak fel a dinoszauruszok és rászabadulnak az emberek világára. Klasszikus B-filmes ötlet, de a bemutatóból ez szűrődik le nekünk, azonban mivel Spielberg a felügyelete alatt tartja a projektet nem hinném, hogy csalódást okozna, hiszen még a harmadik rész is egy jó kalandfilm lett, én a magam részéről továbbra is nosztalgiával fogadom nagy nagy örömmel az új film érkezését, hisz a 2005-ös King Kong óta nem láttam dínókat a vásznon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr425515142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása