-

-

Update

2013. március 12. - Mikey88

Jobb ötletem nem volt a címre így hát ez megfelelőbbnek tűnt, ha már semmi ötletem.

Ismét eltűntem egy időre, egyrészt a sok elfoglaltság, magánélet plusz forgatások, amatőr vagy szakmai ami éppen jött, de nem kell itt a szakmai alatt hollywood-i karriert érteni :D csak amikre éppen sikerül eljutnom.

Jaj, hát ugyebár sok minden történt az elmúlt hónapokban, számomra legfontosabb esemény ez a részben az én szervezésemben történt King adaptáció, amely február 24-én volt. Ez a kis rövidfilm egy nagyon hangulatos kis kamaradráma volt, amely méltó King művészetéhez. A vetítésre lévén, hogy rövidfilm és gondolom a további napjainkban is élő előítéletek a magyar filmek iránt sok embert nem vonzott, de King neve még mindig elég húzó név és a nézői differencia, miszerint magyarok Kinget adaptálnak "ezt látni kell!" a 28 perces rövidfilm hamar eltelik a film nézése alatt és a kb. 20 fős nézősereg egy ilyen kis filmnél, hogy önként vállaltan eljöttek megnézni az már egy siker. A nézők láthatólag elégedettek voltak az alkotással és utólag is óriási köszönetünk a Tabán Mozinak a lehetőségért!

Természetesen maga az esemény alacsony jegyár (500Ft) mellett így megérte a nézőknek, de mi szervezők és az alkotók ebből a bevételből nem láttunk semmit, mivel számunkra már eleve megtiszteltetés, hogy a mozi vezetősége szóba állt velünk és nem kértek anyagi juttatást tőlünk, hogy levetítsük a filmet. Nem tudom lesz-e még további vetítés, de ha ismét elérhető lesz valahol meghirdetem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr995130077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása