-

-

Figyelem!

2012. szeptember 05. - Mikey88

Kedves Rendezők, Alkotók!

A „hatoscsatorna” egy körzeti, közösségi televízió. Célunk nem egyszerűen a szórakoztatás, hanem az informálva szórakoztatás.
Feladatunknak tekintjük a hétköznapjainkat érintő-, közérdeklődésre számot tartó kérdések, problémák felvetését és azok maradéktalan megválaszolását éppúgy, mint kulturális és sport témájú műsorok készítését. Repertoárunkon megtalálhatóak a politi

kai, hitéleti, közéleti, gazdasági valamint bűnügyi magazinok és vitaműsorok, valamint ismeretterjesztő tudományos programok is.

Ősszel induló, új műsorstruktúránkban szeretnénk időt szentelni és lehetőséget teremteni a honi filmtermés bemutatására. Tudjuk, hogy jelen gazdasági helyzetben a honorárium központi kérdés. Ahogy más-, magánkezdeményezésből létrejött és privát tőkéből gazdálkodó televízió, úgy mi sem tudunk egyelőre tiszteletdíjat és sugárzási díjat felajánlani. Ellenben szívesen rendelkezésre bocsátjuk képzeletbeli vásznunkat. Olyan rendezők és alkotók jelentkezését várjuk, akik anyagi ellentételezés nélkül is átadják 1+3 sugárzásra alkotásaikat. Műfaji határt nem szabnánk. Kisjátékfilmeket, rövidfilmeket, kísérleti filmeket éppoly hálával és szeretettel fogadunk, mint egy dokumentumfilmet vagy éppen egy egész estés
szórakoztató alkotást. A művek kora nem számít.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket úgy kérem írjanak
e-mailt az eszter.vamosi@gmail.com e-mail címre.

Üdvözlettel:
A „hatoscsatorna” csapata és Paor Lilla ügyvezető igazgató

Üdvözlettel:

Vámosi Eszter
Produkciós manager
+36 70 708 8178

A bejegyzés trackback címe:

https://filmsiheder.blog.hu/api/trackback/id/tr294757561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása